Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Jouw installateur voor België en Nederland
Tel: (+32) 11 91 03 16

ELAT Solar zonnepanelen

Een expert in energie, aangedreven door passie: dat is ELAT Solar. Met gespecialiseerde kennis en ervaring van meer dan 15 jaar garandeert ELAT Solar onberispelijke kwaliteit in elk paneel. Door de hoogwaardige TOPCon technologie geniet je van de hoogste efficiëntie. En de knappe full black uitstraling? Die maakt van de installatie eentje waar je met plezier naar kijkt. 

©studiopsg.be DJI 0743 min

Ontworpen en ontwikkeld door experten in de ELAT-regio

De producten van ELAT Solar zijn onderzocht, ontworpen en ontwikkeld in de ELAT-regio. Dat is een internationale, hoogtechnologische kennisdriehoek in Europa die drie geavanceerde steden met elkaar verbindt: Eindhoven (Nederland), Leuven (België) en Aken (Duitsland). Dit bewijst de honger naar kennis en progressieve mindset van ELAT Solar. Het merk streeft zo naar voortdurende verbetering, door bruggen te bouwen naar sterke partners over de grenzen heen en naar een duurzame toekomst.

Waarom ELAT Solar?

  • Vooruitstrevende technologieën zoals TOPCon en glas glas zonnepanelen garanderen een hoge efficiëntie en duurzaamheid.
  • De full black panelen zijn mooi en efficiënt en dus de ideale oplossing voor je woning. Door de toevoeging van een industrieel paneel worden aan de belangrijkste wensen van zowel residentiële als professionele projecten voldaan.
  • Je krijgt een gegarandeerde kwaliteit met een algemene garantie van 30 jaar tot zelfs 38 jaar. 

Gebaseerd op bewezen technologieën, geoptimaliseerd met hoogwaardig inzicht.

De ELAT Solar garantie

ELAT Solar garandeert een levensduur van 30 tot 38 jaar zonder vermogensverlies (afhankelijk van het paneeltype) en biedt een fabrieksgarantie van 25 tot 38 jaar. Dat is mogelijk door de duurzame, geavanceerde producten en hun complete vertrouwen in de gebruikte vooruitstrevende technologie.

STRAK EN STIJLVOL ONTWERP

De zonnepanelen zijn full black (of hebben een strak, zwart frame) met een moderne uitstraling. Zo dragen ze bij aan de look en feel van je huis en passen ze perfect op je dak. 

VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE

ELAT Solar maakt gebruik van de meest veelbelovende technologie op de markt. TOPCon zonnepanelen presteren beter bij weinig licht, zijn duurzamer en uitzonderlijk efficiënt.

PROGRESSIEF EN ERVAREN

Door de expertise van het team en de progressieve mindset, creëert ELAT Solar geperfectioneerde zonnepanelen die beantwoorden aan de vraag van de consument vandaag. 

RESIDENTIEEL EN INDUSTRIEEL

ELAT Solar biedt niet enkel oplossingen voor residentiële projecten, maar heeft ook een ultra-efficiënt industrieel zonnepaneel ontwikkeld voor projecten op grote schaal.

Zonnepanelen van ELAT Solar

ELAT Solar produceert geavanceerde zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en streeft zo naar een duurzamere toekomst met slimme energie, gebaseerd op kennis, onderzoek en een strak design.

Full black glas glas paneel

ELAT-FB-GG-430

ELAT Solar full black glas glas zonnepaneel

Een strak ontwerp met extreme duurzaamheid. De glas glas technologie creëert een extreme duurzaamheid omdat de panelen nog veel beter beschermd worden tegen weersomstandigheden en uv-straling. Dat zorgt voor een grotere energieopbrengst en een prachtige efficiëntie van 22,02%.

Full black glas folie paneel

ELAT-FB-SG-430

Full black glas folie zonnepaneel

Dit zonnepaneel is full black en ziet er dus strak en modern uit, geschikt voor vrijwel elk dak. Daarnaast kun je topprestaties verwachten door de toegepaste TOPCon technologie en doorgedreven optimalisaties. Het heeft een vermogensuitvoer van 430 Pmax/W en is dus een absolute krachtpatser.

Zwart frame glas folie paneel

ELAT-BF-SGP-480

ELAT BF SPG 480 2

Een industrieel paneel met een aantrekkelijk zwart frame en een superieure prestatie. Dankzij de toegepaste TOPCon-technologie bereikt het paneel een efficiëntie van 22,24%. Zo biedt het de ideale oplossing voor grote installaties en platte daken. Perfect voor de energievoorziening van jouw onderneming.

ELAT Solar is een vooruitstrevende fabrikant met zonnepanelen onderzocht, ontworpen en ontwikkeld binnen de meest hoogtechnologische driehoek van Europa (Eindhoven, Leuven en Aken).

Wil je graag professioneel advies over onze zonnepanelen? Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!