Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Panelen voor platte daken

Fotovoltaïsche panelen, beter bekend als zonnepanelen, zijn krachtige tools om direct zonlicht om te zetten in elektriciteit. Dankzij hun vermogen om duurzame energie op te wekken, vormen ze een essentieel onderdeel van een groene toekomst. En het beste? Ze passen vrijwel overal, ook op platte daken.

Voordelen van zonnepanelen op platte daken:

  • Flexibele plaatsing: zonnepanelen op platte daken kunnen precies zo gepositioneerd worden dat ze de maximale hoeveelheid zonlicht vangen, ongeacht de richting van je dak.
  • Optimale hellingshoek: we kunnen de panelen op een ideale hellingshoek instellen voor maximale opvang van zonnestralen, wat bijdraagt aan een hogere energieproductie.
  • Esthetisch en discreet: op platte daken zijn zonnepanelen minder zichtbaar vanaf de grond, waardoor ze een subtiele keuze zijn die niet afdoet aan de uitstraling van je woning of gebouw.

Kies voor zonnepanelen met Soloya

Zonnepanelen, of ze nu op platte daken liggen of niet, vormen een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en efficiënte energieoplossing. Bij Soloya helpen we je graag met het ontwerpen en installeren van het perfecte zonne-energiesysteem dat past bij jouw specifieke behoeften.

Onze diensten

Soloya