Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Wat is een slimme laadpaal?

Bij de installatie van een laadpaal bij je thuis kun je profiteren van de geavanceerde software die de laadpaal slim maakt. Maar wat houdt dat in, een slimme laadpaal?

Allereerst biedt een slimme laadpaal je real-time inzicht in de laadstatus van je auto, evenals het energieverbruik binnen huis. Deze informatie wordt gebruikt om de laadsessies slim te plannen, zodat je energieverbruik in balans blijft en er geen overbelasting optreedt.

Een ander voordeel is de mogelijkheid om het laadvermogen aan te passen, waardoor je kunt profiteren van lagere tarieven en kosten. Bovendien kun je laadschema’s instellen om optimaal gebruik te maken van eventuele overschotten aan zonne-energie als je zonnepanelen hebt. Dit betekent dat je auto wordt opgeladen met zelf opgewekte groene energie, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook geld bespaart.

Combineer je laadpalen met zonnepanelen

Als je zonnepanelen hebt, wordt het nog interessanter! De slimme laadpaal kan zo worden ingesteld dat je auto voornamelijk wordt opgeladen wanneer er voldoende zonne-energie beschikbaar is. Je bent niet langer afhankelijk van het elektriciteitsnet en het is goed voor jouw portemonnee!

Heb jij nog geen zonnepanelen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! Bekijk ons aanbod hier.

Kies voor een laadpaal aan huis met Soloya

Met een slimme laadpaal van Soloya profiteer je niet alleen van het gemak bij het opladen van je elektrische auto, maar krijg je ook volledige controle over je energieverbruik. Optimaliseer je energiekosten door de laadpaal te combineren met zonnepanelen en laad je auto op met groene, zelfopgewekte energie.

Wacht niet langer en maak de slimme keuze voor een duurzame toekomst!

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!