Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Omvormers

Wat doet de omvormer bij jouw zonnepaneelinstallatie? Dit systeem is verantwoordelijk voor het omzetten van gelijkstroom van je zonnepanelen naar bruikbare wisselstroom voor je huis. Hoe beter de omvormer, hoe meer je uit je zonnepanelen haalt. Daarom werken wij alleen met het beste materiaal!

Huawei omvormer

Wij werken samen met Huawei, omdat ze met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie toonaangevende en slimme PV-oplossingen bieden. De omvormers van Huawei zijn van hoge kwaliteit en integreren AI en Cloud-technologieën. Optimale energieopwekking, efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid kan daarom gegarandeerd worden.
Deze samenwerking stelt ons in staat de nieuwste innovaties in zonne-energie aan te bieden, waardoor jouw investering niet alleen duurzaam, maar ook uiterst rendabel is.

Verhoog het rendement met een thuisbatterij

Koppel je omvormer aan een thuisbatterij om overdag opgewekte, maar niet gebruikte energie op te slaan. Zo geniet je ook ‘s avonds van je eigen zonne-energie, wat leidt tot meer zelfvoorzienendheid en een hoger systeemrendement.

Optimaliseer jouw energie met Soloya

Met de juiste omvormer en thuisbatterij maak je optimaal gebruik van elk zonnestraal. Wij staan voor je klaar om jou te helpen bij deze keuze. Kies voor kwaliteit en expertise bij Soloya en til jouw zonne-energiesysteem naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Onze diensten

Soloya