Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Verduurzaam jouw bedrijf

Bij Soloya begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die bedrijven vandaag de dag tegenkomen op het pad naar duurzaamheid. Als toonaangevende leverancier van hernieuwbare energieoplossingen, zijn we toegewijd aan het helpen van bedrijven om over te stappen op een groenere, efficiëntere en kosteneffectievere energievoorziening.

Waarom kiezen voor hernieuwbare energie?

Het is vandaag voor bedrijven van cruciaal belang om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Hernieuwbare energie biedt niet alleen een milieuvriendelijk alternatief voor fossiele brandstoffen, maar biedt ook significante economische voordelen. Door te investeren in hernieuwbare energieoplossingen zoals zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en airconditioning, kun je:

  • Energiekosten verlagen: verminder je afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en bescherm je bedrijf tegen fluctuerende energieprijzen.
  • Duurzaamheidsdoelen bereiken: toon je inzet voor duurzaamheid, verbeter je bedrijfsimago en voldoe aan de groeiende vraag van consumenten en partners naar milieubewuste bedrijven.
  • Profiteren van fiscale voordelen: maak gebruik van subsidies en fiscale voordelen die beschikbaar zijn voor bedrijven die investeren in hernieuwbare energie. Blijf op de hoogte van deze voordelen via de website van de overheid.

© Daikin

Onze duurzame oplossingen

Bij Soloya maken we de overstap naar hernieuwbare energie een fluitje van een cent. Ons team van experten werkt nauw met jou samen om een op maat gemaakte oplossing te ontwerpen die past bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Van de initiële planning en ontwerp tot de installatie en het onderhoud, wij zorgen voor alles, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf.

Stap over op hernieuwbare energie met Soloya

Maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere toekomst met Soloya. Ontdek hoe onze hernieuwbare energieoplossingen je bedrijf kunnen transformeren, je operationele kosten kunnen verlagen en je duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

  • Zonnepanelen
  • Laadpalen
  • Warmtepompen
  • Airconditioning

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!