Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Een warmtepomp voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een efficiënte, duurzame manier om jouw bedrijfsruimtes te verwarmen én te koelen? Soloya biedt de oplossing met geavanceerde warmtepomptechnologie, speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van bedrijven te voldoen.

Ontdek hoe een Daikin warmtepomp niet alleen jouw energieverbruik kan verminderen, maar ook het comfort en de duurzaamheid van jouw bedrijf kan verhogen.

Waarom een warmtepomp kiezen voor je bedrijf?

Een warmtepomp is een investering in de toekomst die niet alleen het milieu ten goede komt door lagere CO2-uitstoot, maar ook jouw financiën door de besparing op lange termijn. Hier zijn nog enkele voordelen van het kiezen voor een warmtepomp van Soloya voor jouw onderneming:

  • Efficiënte warmte uit de lucht: onze Daikin warmtepompen benutten de buitenlucht – een onbeperkte, gratis bron van energie – voor een uiterst efficiënte verwarming van jouw bedrijfsruimtes.
  • Minimaal stroomverbruik: dankzij de efficiëntie van onze systemen is er zeer weinig elektriciteit nodig om aanzienlijke warmte of koeling te produceren, wat leidt tot lagere operationele kosten.
  • Integratie met zonnepanelen:  voor maximale energiebesparing kunnen onze warmtepompen worden gecombineerd met zonnepanelen, waardoor je optimaal gebruikmaakt van hernieuwbare energie.
  • Optimaal comfort: zorg het hele jaar door voor een constante en aangename temperatuur in jouw bedrijf voor maximaal comfort.

Deskundige warmtepompinstallatie

Als erkend specialist biedt Soloya een complete service voor je warmtepompsysteem, van professioneel advies en ontwerp tot de installatie en het onderhoud. Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat je warmtepomp naadloos aansluit bij de specifieke behoeften van je bedrijf, ondersteund door de kwaliteitsgarantie van een Daikin Superdealer.

Stap over op duurzame verwarming met Soloya

Kies voor de toekomst met de efficiënte en duurzame warmtepompen van Soloya. Verbeter het comfort binnen jouw bedrijf, verlaag energiekosten en draag bij aan een groenere planeet. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de ideale warmtepompoplossing voor jouw onderneming.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!