Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Ga voor vloerverwarming met een warmtepomp

Overweeg je vloerverwarming voor een aangename warme thuis, maar wil je dit realiseren op de meest energie-efficiënte wijze? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Met een lucht-water warmtepomp kan jij jouw vloer verwarmen op een duurzame manier!

Waarom kiezen voor een warmtepomp voor vloerverwarming?

Een lucht-water warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zelfs bij lage temperaturen en zet deze om in warmte voor je vloerverwarming en sanitairwater. Het resultaat? Een stabiele, aangename temperatuur in elke ruimte en warm water wanneer je dat nodig hebt. Nog enkele voordelen van een lucht-water warmtepomp:

  • Energie-efficiëntie: doordat de warmtepomp de energie uit de lucht haalt, verbruik je aanzienlijk minder elektriciteit. Dit maakt het een bijzonder kostenbesparende en milieuvriendelijke keuze voor je woning.
  • Duurzaamheid: met een lucht-water warmtepomp verklein je jouw CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit maakt van jouw huis een groenere plek.
  • Veelzijdigheid: ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, biedt het systeem een complete oplossing voor verwarming en de productie van sanitair warm water.

De installatie van vloerverwarming met een warmtepomp

De installatie van een lucht-water warmtepomp vereist expertise en precisie. Het is essentieel om een ervaren installateur in te schakelen die de installatie vakkundig kan uitvoeren bij een nieuwbouwproject of een renovatie. Dit omvat niet alleen de installatie van de warmtepomp zelf, maar ook de integratie met je vloerverwarmingssysteem en de optimalisatie voor je specifieke woonsituatie. Als Daikin SuperDealer en met meer dan 15 jaar ervaring, staat Soloya voor jou klaar!

De kosten van een dergelijke installatie zijn een investering in de toekomst, waarbij je bespaart op energiekosten en bijdraagt aan een beter milieu.

Ga voor een warmtepomp met Soloya

Laten we samen de stap zetten naar een duurzame vloerverwarming. Onze ervaren installateurs zijn er voor jou en bekijken hoe de warmtepomp best geplaatst kan worden naargelang jouw situatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!