Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Wat is de prijs voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn rendabel; hun prijs is de afgelopen 10 jaar sterk gedaald, terwijl het rendement hoog blijft. Soloya kiest bewust voor kwalitatieve panelen om jou het beste prijs/rendement te bieden.

Een compleet systeem omvat zowel de zonnepanelen als de omvormer, die essentieel is voor het omzetten van zonne-energie in bruikbare stroom. Bij Soloya zijn de kosten voor de omvormer altijd inbegrepen in de offerte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Investeren in duurzame energie is slim én goed voor het milieu. Voor een gemiddeld Vlaams gezin dat jaarlijks zo’n 4.000 kWh verbruikt, ligt de investering voor een kwalitatieve installatie tussen € 4.000 en € 5.500, exclusief btw. Deze schatting geeft je een goed idee van wat je kunt verwachten. Een investering in kwaliteit zorgt ervoor dat je op lange termijn zowel efficiënt als betrouwbaar bent voorzien van energie.

Het belangrijkste is niet wat de zonnepanelen kosten, maar wat ze je opleveren. Afhankelijk van de oriëntatie, de hellingsgraad van je dak en de aanwezigheid van een thuisbatterij, kan een gemiddeld Vlaams gezin jaarlijks aanzienlijk besparen.

Terugverdientijd zonnepanelen

Hoelang duurt het voor je je investering in zonnepanelen hebt terugverdient? Dat hangt natuurlijk af van verschillende factoren zoals het type en merk van de panelen, hun aankoopprijs, de onderhoudskosten, en de actuele elektriciteitsprijzen.

Over het algemeen zien we dat de investering in zonnepanelen zichzelf binnen 6 tot 7 jaar terugbetaalt. Bij Soloya gebeurt dit zelfs al binnen 5 jaar. En aangezien de gemiddelde levensduur van een PV-installatie tussen de 20 en 25 jaar ligt, kun je verwachten dat je je investering maar liefst 4 tot 5 keer terugverdient.

Wek je eigen energie op met Soloya

Klaar om de stap te zetten? Vraag nu je vrijblijvende offerte aan en laat ons je helpen de zon optimaal te benutten. Jouw toekomst, aangedreven door de zon, begint bij Soloya.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!