Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Dakpannen met zonnepanelen

Bij Soloya zijn we altijd op zoek naar de meest innovatieve en duurzame energieoplossingen voor onze klanten. Dakpannen met zonnepanelen (of geïntegreerde zonnepanelen), zoals het Wevolt X-Roof, bieden een aantrekkelijk alternatief voor traditionele zonnepanelen.

Dakpannen met zonnepanelen zijn een uitstekende keuze voor wie een duurzame, esthetische en efficiënte oplossing zoekt voor zijn hellend dak. Ze zijn geschikt voor zowel BEN-nieuwbouwprojecten als dakrenovaties.

Wat zijn geïntegreerde zonnepanelen?

Het zijn letterlijk dakpannen met zonnepanelen. Dat wil zeggen dat het Wevolt X-Roof, een volledig dakvervangende systeem is waarin de zonnepanelen direct in het dakvlak zijn geïntegreerd. Het Wevolt X-Roof maakt gebruik van glas-glas panelen met hightech celtechniek. Dit zorgt voor een esthetisch, waterdicht, vuur- en windbestendig dak met een strakke uitstraling en maximaal rendement.

  • Maximaal vermogen: 203 Pmax/W
  • Module-efficiëntie: 20,3 %
  • Afmetingen: 630 x 1033 mm
  • Gewicht: 12,20 kg

Voordelen van dakpannen met zonnepanelen:

  • Esthetiek: dakpannen met zonnepanelen vervangen de traditionele dakpannen, wat zorgt voor een naadloze en moderne afwerking.
  • Maximaal rendement: het benutten van het volledige dakoppervlak voor energieopwekking zorgt voor een hoog rendement.
  • Duurzaamheid: het Wevolt X-Roof is lokaal geproduceerd en heeft een hoge mate van recycleerbaarheid, zonder gebruik van lood of PFAS.
  • Veiligheid en robuustheid: met gehard dubbel glas zijn de panelen bestand tegen hagel en extreme weersomstandigheden. Ze zijn KIWA-getest op wind- en waterdichtheid en vliegvuur-bestendigheid.
  • Onderhoudsgemak: het frameloze ontwerp van de panelen voorkomt vuilophoping en maakt ze eenvoudig te onderhouden. Individuele panelen zijn uitneembaar voor eventuele reparaties of vervangingen.

Zonnepanelen nodig? Soloya staat voor je klaar

Bij Soloya zorgen we ervoor dat jouw energieoplossingen, of het nu gaat om geïntegreerde of traditionele zonnepanelen, correct en tijdig worden geïnstalleerd. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij een zorgeloze installatie en aanmelding, zodat jij optimaal kunt profiteren van duurzame energie.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!