Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Jouw installateur voor België
Tel: (+32) 11 91 03 16

Slimme batterijsturing LIFEPOWR

De slimme batterijsturing van LIFEPOWR, ook bekend als FlexiO, is een geavanceerd systeem dat jouw thuisbatterij, laadpaal en elektrische verwarming optimaliseert. Het houdt rekening met je verbruikspatroon, weersvoorspellingen en dynamische tarieven om ervoor te zorgen dat je op elk moment van het jaar het meeste uit jouw systeem haalt. Met de bijbehorende MyFlexiO mobiele app kan je altijd een overzicht raadplegen en zien hoeveel je tot nu toe hebt bespaard.

Installatie

Voor de installatie van FlexiO moet je een thuisbatterij ter beschikking hebben. Is dit nog niet het geval?
Vraag hier vrijblijvend een offerte op.

Voor Huawei klanten met een 1 fase* of 3 fase omvormer geldt er een speciale aanbieding voor de installatie én opstart van slechts 425 euro.

*Bij een 1 fase omvormer dient er een Huawei Dongle geïnstalleerd te worden (extra kost: 50 euro)

Wat krijg je in de plaats

Prijs FlexiO van LIFEPOWR


Je betaalt een maandabonnement van 9,95 euro voor de sturing van de batterij en 4,95 euro voor de sturing van de laadpaal. Prijzen incl. btw.

Maak een slimme keuze

De voordelen van FlexiO zijn duidelijk. Of je nu wil besparen op jouw energiefactuur, een bijdrage wil leveren aan een groenere toekomst, of gewoon wil profiteren van de nieuwste technologie, deze slimme batterijsturing is de oplossing voor jou.

Ben je helemaal overtuigd of wil je meer informatie? Neem hier onderaan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Onze diensten

Soloya