Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Haal meer uit de zon met zonnepanelen

Zet elke zonnestraal om in een winst voor jou én de planeet met fotovoltaïsche panelen of zonnepanelen. Verlaag je energierekening en draag jouw duurzaam steentje bij, simpelweg door het dak boven je hoofd. En je hoeft het niet alleen te doen: Soloya is je partner in deze duurzame reis. Laten we samen meer uit de zon halen!

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Of je nu een steil, speciaal of plat dak hebt, de investering in zonnepanelen is de moeite waard! Je kunt namelijk je eigen energie opwekken en zo besparen op jouw energiefactuur. In combinatie met een thuisbatterij, kun je een hele dag door opgewekte zonne-energie gebruiken.

Ontdek alle voordelen van zonnepanelen:

Financieel voordelig

Met de stijgende energieprijzen bieden zonnepanelen een effectieve manier om op lange termijn geld te besparen op je energierekening.

Goede investering

De afgelopen jaren is de prijs voor zonnepanelen gedaald, terwijl de efficiëntie significant is verbeterd, wat ze tot een nog aantrekkelijkere investering maakt.

Verbetering van je E-peil

Het installeren van zonnepanelen helpt bij het voldoen aan de EPB-eisen voor nieuwe gebouwen.

Onafhankelijkheid van het net

Produceer je eigen energie en verminder je afhankelijkheid van netstroom.

Duurzaamheid

Door over te stappen op zonne-energie, draag je bij aan een schoner milieu door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

De installatie van zonnepanelen

Een professionele installatie van zonnepanelen is belangrijk voor een hoog rendement. Ons team van deskundige installateurs garandeert een uitmuntende service en volledige garantie op installatie, panelen, omvormer, én thuisbatterij.

We kiezen voor topkwaliteit zonnepanelen van ELAT Solar en de beste producten, omdat jouw tevredenheid en een duurzaam resultaat onze prioriteit zijn. Vertrouw op Soloya voor een vakkundige installatie en geniet van de zonne-energie op zijn best!

Video afspelen

Installeer jouw zonnepanelen met Soloya

Zet vandaag de stap naar groene energie en laat je begeleiden door de expertise van Soloya. Benieuwd naar wat dit voor jou betekent? Vraag nu geheel vrijblijvend je offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw thuis.

Onze diensten

Soloya