Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Regel jouw klimaat in huis met airconditioning

Wil jij het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat? Dat kan met een airco in huis! Wij hebben bij Soloya een uitgebreid aanbod aan energievriendelijke airco’s die geschikt zijn voor woningen van elke grootte.

Waarom kiezen voor een airconditioning?

Of je nu een goede nachtrust wilt tijdens een hete zomernacht of gewoon een aangenaam binnenklimaat wil creëren, airconditioning in huis biedt de oplossing met heel wat comfort en gemak.

Een lucht-lucht warmtepomp is een flexibele koelings- en verwarmingsoplossing die voor elke ruimte afzonderlijk geregeld kan worden. Dit kan dankzij onze aircosystemen waarbij één of meerdere binnenunits worden aangesloten op een buitenapparaat.

Ontdek alle voordelen van airco:

Energie-efficiënt

geavanceerde technologieën zoals inverters zorgen ervoor dat alleen de nodige ruimtes gekoeld of verwarmd worden. Zo verbruik je efficiënt en dus minder energie.

Verbeterde luchtkwaliteit

airco’s filteren de lucht, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

Comfort op maat

mogelijkheid om de temperatuur in elke ruimte individueel te regelen, voor optimaal persoonlijk comfort.

All-season functionaliteit

airco’s bieden zowel verkoeling in de zomer als verwarming in de winter, voor een aangename temperatuur het hele jaar door.

Duurzaamheid

moderne airco’s zijn ontworpen voor een lange levensduur en hebben relatief lage onderhoudsvereisten.

De installatie van een airconditioning

Voor de beste resultaten en een geoptimaliseerd energieverbruik is een professionele installatie cruciaal. Met meer dan 15 jaar ervaring garanderen installateurs zoals die van Soloya een professionele plaatsing, waardoor je jarenlang van je installatie kunt genieten.

Kies daarbovenop voor een milieuvriendelijke airco-installatie zoals een lucht-lucht warmtepomp van betrouwbare merken. Je kunt niet alleen genieten van een comfortabel binnenklimaat, maar draagt zo ook bij aan een lagere energierekening en een beter milieu.

Video afspelen

Laat jouw airco installeren door Soloya

Wij staan voor je klaar in warme en koude dagen! Bij Soloya garanderen we het beste op het gebied van comfort, efficiëntie en lage energiekosten.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!