Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Daikin airco

© Daikin

Op zoek naar een energiezuinige manier om jouw woning het jaar rond comfortabel te houden? Overweeg dan zeker een airco of lucht-lucht warmtepomp van Daikin. Met maar liefst 90 jaar expertise biedt Daikin een breed scala aan hoogwaardige HVAC-oplossingen die perfect aansluiten bij elke woning.

Daikin combineert energiezuinige technologieën met de toekomst in gedachten. Hun airconditioners zijn niet alleen voorzien van de meest gunstige energielabels, maar ook gericht op hernieuwbare energie en energiebesparing door hun geavanceerde inverter-technologie. Deze aanpak zorgt voor superieur comfort in je huis zonder dat je energierekening de hoogte inschiet.

Langdurig genieten van een optimaal binnenklimaat? Check! Dankzij hun inzet voor milieubewustheid en groene energie, zijn de toestellen van Daikin altijd een stap voor op de regelgeving.

© Daikin

Flexibele oplossingen voor elke woning

Daikin heeft tal van verschillende units, zo ben je er zeker van dat er één perfect past in jouw interieur.

  • Wandmodel
  • Vloermodel
  • Plafondmodel

Daarnaast kunnen de Daikin modellen zowel in split systeem als in multi split systeem worden geïnstalleerd, afhankelijk van hoeveel ruimtes je wil koelen en verwarmen. Met de Daikin Online Controller app kun je jouw unit regelen waar je ook bent.

Daikin SuperDealer

Bij Soloya, als erkende SuperDealer van Daikin, profiteer je niet alleen van topkwaliteit producten, maar ook van onze uitgebreide kennis en ervaring. We blijven up-to-date met de nieuwste Daikin innovaties om je de meest effectieve installaties op maat te bieden.

© Daikin

Ontdek met Soloya welke Daikin airco bij jou past

Samen met Soloya vind je de Daikin-oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften, voor het ultieme binnenklimaat het hele jaar door.

Onze diensten

Soloya