Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Zonnepanelen zonder voorschot​

Een zomer vol zon, wat moet een mens nog meer hebben? Wat dacht je van zonnepanelen?! Als je nog niet overtuigd bent, kunnen we je misschien over de streep trekken met onze tijdelijke actie. Je betaalt namelijk tot het einde van de zomer geen voorschot op onze zonnepanelen van topkwaliteit. 

Waarom je deze actie niet wilt missen?

Een energierekening die smelt als een ijsje op een hete dag? Dat kan zonder dat je er ook maar één cent vooruit voor moet betalen. Bij Soloya vinden we dat hernieuwbare energie niet alleen slim, maar ook zorgeloos moet zijn. 

Profiteer daarom van deze actie tot en met 30 september 2024 en zet de stap naar zonnepanelen zonder voorafgaande financiële zorgen. 

Waarom kiezen voor Soloya?

  • Topkwaliteit zonnepanelen: onze ELAT zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit, gegarandeerd om je jarenlang van schone energie te voorzien.
  • Deskundig advies en installatie: ons team met meer dan 15 jaar ervaring staat klaar om je te adviseren en de installatie professioneel en snel uit te voeren.
  • Uitstekende service: wij begeleiden je van A tot Z, zodat je zorgeloos kunt overstappen op zonne-energie.
  • Breed portfolio van hernieuwbare energieoplossingen: naast zonnepanelen bieden wij ook warmtepompen, thuisbatterijen, laadpalen en airco’s aan. Een complete oplossing voor jouw energiebehoeften.

Geniet van zonnepanelen zonder voorschot

Maak gebruik van deze unieke kans om te investeren in een duurzame toekomst zonder financiële drempels. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om over te stappen op zonne-energie met Soloya.

Onze diensten

Soloya