Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Prijs airco

© Daikin

Ben je toe aan een energiezuinige manier om je woning zowel te verwarmen als te koelen, maar vraag je je af welk prijskaartje daaraan hangt? Wij geven je wat meer inzicht.

De prijs van een airconditioningsysteem hangt af van het gekozen type en de specificaties van de binnenunit. Er zijn voornamelijk twee systemen beschikbaar:

  • Split airconditioning: dit systeem omvat een binnen- en een buitenunit, ideaal voor het koelen van één specifieke ruimte. Voor deze airco begint de prijs vanaf € 1.500.
  • Multisplit airconditioning: bestaat uit een enkele buitenunit gekoppeld aan meerdere binnenunits, waardoor je diverse ruimtes afzonderlijk kunt koelen. De kosten voor deze airco starten bij een bedrag van € 3.000.

Bij het selecteren van een binnenunit heb je de keuze uit verschillende modellen:

  • Wandmodel
  • Ingebouwd model
  • Vloermodel

© © Daikin

Kies voor een duurzame investering met Soloya

Met Soloya kies je voor een duurzame investering die perfect aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Omdat een airconditioningsysteem op maat niet zomaar in cijfers uit te drukken is, nodigen we je uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en de beste oplossing voor jouw situatie te vinden.

Onze diensten

Soloya