Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Lever oude zonnepanelen in bij Soloya

Heb je beschadigde of verouderde zonnepanelen die niet meer functioneren? We hebben goed nieuws voor je! Soloya is nu een officieel PV CYCLE inzamelpunt. Bij ons kun je terecht om je oude zonnepanelen in te leveren voor recycling. Samen zetten we ons in om te voorkomen dat waardevolle materialen verloren gaan en dragen we bij aan het verminderen van de afvalberg.

DSC0089 1

Oude zonnepanelen recyclen

Recycling van zonnepanelen is een essentieel onderdeel van de levenscyclus van zonnepanelen en speelt een cruciale rol in de verduurzaming van de hernieuwbare energiesector. Door oude zonnepanelen in te leveren bij Soloya, draag je bij aan dit belangrijke proces en help je ons om de impact op het milieu te minimaliseren.

Hoe kun je oude zonnepanelen inleveren?

Wil je bijdragen aan een duurzamere wereld en ben je benieuwd hoe je jouw oude zonnepanelen bij ons kunt inleveren? Het proces is eenvoudig: neem contact met ons op om een afspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat je bezoek aan ons inzamelpunt soepel en zonder gedoe verloopt. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap.

Ontdek het volledige recyclingproces van oude zonnepanelen hier.

DSC0075

Geef zonnepanelen een nieuw leven

Bij Soloya zijn we trots op de rol die we spelen in het bevorderen van duurzaamheid en het verantwoord omgaan met hernieuwbare energiebronnen. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze belangrijke missie. Samen kunnen we zorgen voor een groenere planeet en een duurzamere toekomst voor iedereen.

Heb je oude zonnepanelen die je wilt inleveren?

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een duurzamere wereld met Soloya. Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil!

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!