Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Jouw persoonlijke slimme laadopties met Smappee

© Smappee

Op zoek naar een laadpaal bij je thuis? Dan is een Smappee laadpaal misschien wel iets voor jou! Met de geavanceerde laadpalen van Smappee is je auto altijd klaar voor gebruik wanneer jij dat wenst en dit tegen de meest voordelige tarieven. De slimme technologie voorspelt de beschikbaarheid van zonne-energie, zodat je op de meest efficiënte momenten kunt laden.

Daarnaast optimaliseert AI je laadsessies door ze in te plannen op de momenten als de energietarieven het laagst zijn. Mocht je te maken krijgen met capaciteitstarieven, dan biedt de Smappee App een handige oplossing om ook dit te beheren. Zo kun je jouw laadkosten met wel 50% verminderen. Kortom, met Smappee maak je een slimme keuze.

Ontdek ons aanbod van Smappee laadpalen

Smappee EV Base

De ideale vrijstaande laadpaal met keuze uit één of twee laders. Compleet met laadkabels biedt het gemak en bereikbaarheid voor elke gebruiker.

Smappee EV One

Strak design ontmoet hoogwaardige functionaliteit. Deze subtiele laadpaal past perfect in elke omgeving en accentueert je keuze voor stijl en efficiëntie.

Smappee EV Wall

Speciaal ontworpen voor eenvoudige wandmontage, ideaal voor naast je oprit. Deze laadpaal is compatibel met je persoonlijke oplaadkabel.

Welke Smappee laadpaal past bij jou?

Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte laadpaal voor jouw situatie. Wij houden rekening met je budget en met de beschikbare ruimte. Maak een slimme investering voor nu en de toekomst met Soloya.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!