Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Haal meer uit je energie met een thuisbatterij

Wil jij je energieverbruik zelf in de hand hebben? Of wil je meer profiteren van je opgewekte zonne-energie? Een thuisbatterij is daar een goede oplossing voor! Bij Soloya bieden we onder meer thuisbatterijen van Huawei aan die het mogelijk maken om (zelfopgewekte) energie efficiënt op te slaan en te gebruiken wanneer jij dat wilt.

© Huawei

Waarom kiezen voor een thuisbatterij

Door te kiezen voor een thuisbatterij, kies je voor onafhankelijkheid, duurzaamheid én slim energiebeheer. De energie die je overdag opwekt met je zonnepanelen wordt opgeslagen, zodat je deze kunt gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt. En gelukkig voor jou kan je met een slimme batterijsturing, jouw thuisbatterij nog beter inzetten.

Heb jij nog geen zonnepanelen? Geen probleem! Met een thuisbatterij neem je de controle over je energieverbruik en zet je een stap richting duurzaamheid.

Ontdek alle voordelen van een thuisbatterij

Energieonafhankelijkheid

Word minder afhankelijk van het net en energieleveranciers door je eigen energie op te wekken met zonnepanelen en optimaal te gebruiken.

Kostenbesparing

Verlaag je energierekening door opgewekte energie volledig te benutten.

Noodstroom

In geval van een stroomuitval kan een thuisbatterij dienen als noodstroomvoorziening, zodat je nooit helemaal zonder stroom zit.

Flexibele energieconsumptie

Gebruik je opgeslagen energie wanneer het jou uitkomt. Heb je een laadpaal? Laad dan jouw auto ‘s avonds op.

De installatie van een thuisbatterij

De keuze van je thuisbatterij is belangrijk, maar minstens zo belangrijk is een deskundige installatie. Daarom is het essentieel om een beroep te doen op de ervaring en expertise van Soloya. Wij zorgen niet alleen voor een integratie van de thuisbatterij met je bestaande energieopwekkers, zoals zonnepanelen, maar optimaliseren ook het systeem voor jouw specifieke situatie.

Gebruik jouw opgewekte energie wanneer jij maar wil met Soloya

Ben je klaar om je energiebeheer naar een hoger niveau te tillen met een thuisbatterij? Neem contact op met Soloya voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe we samen kunnen werken aan een efficiënter en duurzamer energieverbruik in jouw huis.

Onze diensten

Soloya