Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Hoeveel kost een warmtepomp?

Wil je jouw huis het hele jaar door comfortabel houden met een warmtepomp? Laten we dan eens kijken wat zo’n systeem precies kost en wat het kan betekenen voor jouw woning en portemonnee.

De kosten van warmtepompen kunnen sterk variëren op basis van het type en de capaciteit van het systeem. Over het algemeen kun je verwachten dat een volledige warmtepompinstallatie begint bij € 8.000. Afhankelijk van specifieke vereisten en de complexiteit van de installatie kunnen de kosten oplopen tot € 20.000. Het prijskaartje van een geothermische warmtepomp daarentegen kan wel nog duurder uitkomen, vanwege de uitgebreidere installatie-eisen. De kosten van de boring van regio tot regio kunnen variëren.

Maak de overstap naar duurzame energie met Soloya

Door te investeren in een geavanceerd warmtepompsysteem maak je een slimme en duurzame keuze. Gezien de unieke behoeften van elk huishouden, bieden we je graag een op maat gemaakte offerte aan. Laat je door ons team van deskundigen begeleiden naar de ideale warmtepompoplossing die aansluit bij jouw wensen en omstandigheden.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!