Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Jouw partner voor een laadpaal thuis

Heb je een hybride of elektrische wagen en wens je een laadpaal aan te schaffen voor bij je thuis? Dan staan wij voor je klaar! We beschikken over een uitgebreid gamma aan laadpalen geschikt voor alle automerken en modellen.

Waarom kiezen voor een laadpaal thuis?

Een van de belangrijkste voordelen van thuis een laadpaal te laten installeren is de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je je wagen snel en efficiënt oplaadt. Bovendien is een laadpaal in combinatie met zonnepanelen enorm voordelig voor jouw portemonnee.

Ontdek alle voordelen van laadpalen aan huis

Snelheid

Met een laadpaal aan huis kun je tot 8 keer sneller opladen dan wanneer je gebruikmaakt van een stopcontact.

Veilig

Laadpalen zijn speciaal ontworpen om stroom te leveren zonder te verhitten en zijn daardoor ook veiliger dan laden aan een stopcontact.

Universeel

Je kunt alle typen van elektrische en hybride auto’s opladen aan een laadpaal thuis.

Financieel voordelig

Je eigen stroom is een stuk goedkoper dan van een openbare laadpaal, zeker als je zonnepanelen hebt. Daarbovenop profiteer je tot 31 augustus 2024 van een fiscaal voordeel. Ontdek hier meer over de prijs van laadpalen.

Duurzaam

Laadpalen hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Intelligente software

Altijd en overal krijg je onder meer een inzicht in je laadsessies en -kosten. Elke laadpaal in ons aanbod is dus een slimme laadpaal. Kom hier meer te weten over slimme laadpalen.

De installatie van een laadpaal aan huis

De plaatsing van de laadpaal kan zowel binnen als buiten gebeuren. Zelfs in de ondergrondse parking van je appartement! Dit steeds op een veilige manier en in slechts een paar uur tijd.

Op laadpalenvergelijken.be kan je zelf uitzoeken welke laadpaal goed bij jou past. Of schakel de hulp in van onze adviseurs, zij helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte laadpaal voor jouw situatie. Met hun kennis en expertise ben je zeker van een goede keuze!

Video afspelen

Installeer jouw laadpaal thuis met Soloya

Laat ons jouw partner zijn in de toekomst van elektrisch rijden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw elektrische reis beginnen. Samen op weg naar een duurzamere toekomst!

Ontvang onze FAQ over laadpalen in je mailbox!​

Ontvang onze FAQ over laadpalen in je mailbox!​

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!