Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

storytelling1

Wij zijn Soloya,
jouw specialist in hernieuwbare energie

Elke dag opnieuw streeft Soloya naar innovatie door het blijven verbeteren van onze service en producten. Daarnaast plaatsen we het goede gevoel van onze medewerkers en onze klanten steeds op de eerste plaats. We zijn erg flexibel naar onze klanten toe, omdat hun tevredenheid bij ons centraal staat.

Soloya hernieuwbare energie 1

Ons verhaal

Waar we voor staan

Technologie
Familie
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Loyaliteit
00Lijntekening achtergrond 02

Familie

Het familiegegeven zit in de naam

Voor iedereen die zich afvroeg waar de naam Soloya vandaan komt, hebben wij het antwoord. Soloya is een samenstelling van Solar (So), Loomans (Lo) en Yasar (Ya). De zon én onze achternamen als oprichters, Stijn Loomans, Kazim en Metin Yasar. We groeiden alle drie op in een zelfstandige familie en hadden het ondernemen al in ons, maar het idee ontstond in het zonnige Turkije. En met die ondernemersmentaliteit richtten we Soloya op.

04uitleg logo opslitsing
Soloya meer dan zonnepanelen

Kwaliteit

Meer dan zonnepanelen

We zijn meer dan 10 jaar geleden gestart met zonnepanelen, maar doen ondertussen veel meer. Door ons aanbod uit te breiden volgen we de trend van de energie en zorgen we voor een langetermijnrelatie met onze klanten, bijvoorbeeld met de toevoeging van thuisbatterijen. 

Toch willen we niet de zoveelste verdeler van hernieuwbare energie-installaties zijn in Vlaanderen en Nederland. We werken enkel samen met fabrikanten die volledig duurzaam zijn en dus geen stroom opwekken met bijvoorbeeld steenkool. We letten er echt op dat de volledige keten zo proper en duurzaam mogelijk is.

quote icon

Soloya overleeft elke crisis in de sector en laat zijn klanten nooit in de steek.

De geschiedenis

Het ontstaan van Soloya

Wij hebben van Soloya een heel goede uitleg gekregen, waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. We hebben dan ook meteen met 4 gezinnen uit de familie zonnepanelen laten plaatsen door Soloya.

Zowel de communicatie als de installatie zijn zeer vlot verlopen. Als je een vraag hebt, kan je hen ook altijd bellen en krijg je steeds een duidelijk antwoord. Ze staan echt altijd klaar voor hun klanten, ook meer dan 10 jaar na de installatie!

Wij zijn enorm tevreden van onze ervaring met Soloya. Ook voor toekomstige installaties gaan we zeker bij hen luisteren!

Marc Wouters, Lille

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!