Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Wat is de kostprijs van een laadpaal thuis?

Steeds meer mensen stappen over op elektrische auto’s en de vraag naar laadpalen thuis neemt toe. Maar wat zijn de kosten van een laadpaal voor thuisgebruik en welke extra kosten komen erbij kijken?

De prijs van een laadpaal voor thuis varieert doorgaans tussen € 1.100 en € 2.200. Dit omvat de kosten van de laadpaal zelf, maar er zijn ook enkele bijkomende kosten.

Bijkomende kosten van laadpaal thuis

  • Verplichte keuring: na installatie moet de laadpaal worden gekeurd, wat meestal tussen € 100 en € 300 kost, afhankelijk van je regio.
  • Installatiekosten: deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afstand tot de elektriciteitsaansluiting. Om een nauwkeurige schatting te kunnen geven, bespreken we jouw persoonlijke situatie uitvoerig en stellen we op basis daarvan een offerte op die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Daarnaast zijn er uiteraard de kosten voor het opladen zelf. Die kosten zijn afhankelijk van het energietarief en eventuele duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

Kies voor prijs-kwaliteit met Soloya

Ben je op zoek naar de beste prijs-kwaliteit voor je laadpaal en installatie? Dan ben je bij Soloya aan het juiste adres! Wij bieden niet alleen correcte prijzen, maar garanderen ook topkwaliteit en een professionele service. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare partner die jou helpt om optimaal te genieten van je eigen duurzame energiebronnen.

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!