Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Jouw installateur voor België en Nederland
Tel: (+32) 11 91 03 16

Zonne-energie specialist Soloya is jouw erkend installateur

Als zonnepanelen en warmtepompen installateur met meer dan 15 jaar ervaring met groene energie en hernieuwbare energie kan je hier rekenen op een correcte installatie en afwerking van de diverse aangeboden zonne-energie systemen en zonnepaneel installaties. Onze ruim 10.000 klanten zullen je dat graag bevestigen.

View 03 1
header.image 1

Jouw zonne-energie specialist

Bedrijf in bloei

Soloya is sinds 2006 actief in de energiesector. Het 3-koppige bedrijf richtte zich aanvankelijk alleen op de installatie van zonnepanelen. Intussen werken we met een 20-tal mensen en hebben we ons werkveld uitgebreid naar andere energieproducten. Soloya is uitgegroeid tot een zonne-energie specialist en is een toonaangevend bedrijf in hernieuwbare energie met meer dan 10.000 klanten. Je kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

  • fotovoltaïsche systemen
  • warmtepompen
  • airco
  • warmtepompboilers
  • thuisbatterijen
  • laadpalen

Kwaliteit is het handelsmerk, en daar staan we voor! Zelfs
bij problemen zijn we steeds binnen 48-72u ter plekke.

Wil je graag professioneel advies? Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!

Nieuwe technologieën en marktontwikkelingen

Focus op technologie en trends

De hernieuwbare energiesector is een zeer actieve en dynamische markt. Als belangrijke leider in ons vakgebied en zonne-energie specialist, bieden wij jou een breed assortiment van kwalitatieve producten aan. Het spreekt voor zich dat we steeds inspelen op nieuwe technologieën en marktontwikkelingen. Zo bieden we jou een ruim assortiment aan van Daikin warmtepompen en warmtepompboilers. Ook voor zonnepanelen en zonne-energie omvormers van zit je bij ons goed.

In de kijker

Onze sterke prestaties in de hernieuwbare energiemarkt bleven niet onopgemerkt. Als zonne-energie expert viel Soloya bij de Noorse fabrikant REC bijvoorbeeld in de prijzen met ontvangst van het solar professional certificaat en de titel solar professional.

Ook voor de plaatsing van airco werden we door BCCA beloond. En dat is goed nieuws voor jou. Want dankzij ons Rescert certificaat krijg je een mooie premie van de netbeheerder als je kiest voor na-isolatie van jouw spouwmuur.

Focus op de klant

Natuurlijk blijf je als klant centraal staan voor ons. Wij vinden het cruciaal dat je kan rekenen op:

  • Kwaliteit
  • Service
  • Technische support

Zonne-energie specialist Soloya beschikt over een team van gekwalificeerde en gemotiveerde mensen die al jouw vragen beantwoorden en elk zonne-energie project vakkundig realiseren.

Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

male computer engineer adjusting air conditioner i P8YU5RL 1
solar panels S4L7HG4 1