Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Scoren met Soloya

Vraag hier je offerte aan en doe mee met de actie!

Ben jij ook fan van KVC Westerlo? Als trotse sponsor van KVC Westerlo bieden wij je nu de unieke kans om je passie voor voetbal en duurzaamheid te combineren. Voor ondernemingen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen met de installatie van zonnepanelen en tegelijkertijd stijlvol willen arriveren bij elke match, biedt Soloya een unieke kans.

Deze actie is geldig tot en met 12 juli 2024.

Voordelen

Wij geven jou de perfecte assist

Bij Soloya begrijpen we dat bedrijven een cruciale rol spelen in de transitie naar duurzame energie. Ontdek hoe wij jou de perfecte assist geven voor een groenere toekomst! Met onze speciale actie voor bedrijven, ben je niet alleen een winnaar op het gebied van duurzaamheid, maar geniet je ook van exclusieve voordelen.

Voor elke zonnepaneelinstallatie die je kiest bij Soloya, staat er een unieke beloning klaar.

kvc 2

Actievoorwaarden

meer dan 25 kva

Zonnepanelen van 10 tot 25 kVA

Stap over op zonne-energie en verrijk je bedrijfsvoertuigenpark met een Segway Ninebot ter waarde van € 899. Perfect voor snelle en efficiënte verplaatsingen op en rond het bedrijfsterrein.

fiets

Zonnepanelen van meer dan 25 kVA

Ga voor maximale impact met onze zonnepanelen en ontvang een elektrische fiets van JoolS Bikes ter waarde van € 3599. Ideaal voor duurzame bedrijfsverplaatsingen en een gezonde levensstijl.

logoJOOLS Rooles

JoolS Bikes

Deze bekende e-bike specialist staat niet alleen bekend om hun geliefde fietsen, maar is ook een trotse partner van KVC Westerlo.

Samen op weg naar een groene toekomst

Ben je klaar om je onderneming een duurzame boost te geven en in stijl naar de volgende wedstrijd te zoeven? Neem contact op met Soloya en ontdek hoe jouw bedrijf kan profiteren van onze speciale aanbiedingen. #EnAllemaalSamen gaan we voor hernieuwbare energie!

Onze diensten

Soloya