Duurzame energieoplossingen voor jouw bedrijf

Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijker dan ooit. Bij Soloya bieden we bedrijven de mogelijkheid om hun ecologische voetafdruk te verkleinen met een reeks duurzame producten. Hieronder maak je kennis met onze hernieuwbare energieoplossingen en hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen.

Lagere energiekosten dankzij zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een van de meest populaire energieoplossingen voor bedrijven. Door gebruik te maken van deze eindeloze energiebron kan je als bedrijf je energiekosten aanzienlijk doen dalen. Hierdoor kan je meer budget vrijmaken voor bijkomende duurzame investeringen om zo nog meer te bouwen aan een groene toekomst.

Bij Soloya maken we steeds gebruik van hoogkwalitatieve zonnepanelen. Onze panelen zijn ontworpen om een maximale energie-efficiëntie te bieden. Hierdoor gaat er dus geen enkel zonnestraaltje verloren!

Voedende stroom voor elektrische voertuigen

Dankzij de toename van elektrische wagens in België, wordt het als bedrijf steeds interessanter om laadpalen aan te bieden. Werknemers en klanten kunnen gebruik maken van de laadpalen waardoor ze niet gebonden zijn aan openbare laadpalen en de beschikbaarheid hiervan. 

Ook de Vlaamse overheid hecht steeds meer belang aan elektrische wagens. Vanaf 2025 worden ook bestaande bedrijfsgebouwen verplicht om minstens 2 laadpalen te plaatsen indien ze meer dan 20 parkeerplaatsen hebben. Als je een nieuw kantoor gaat bouwen, of een ingrijpende renovatie gaat uitvoeren, zijn de regels nog strenger. Zo moeten parkeerterreinen met meer dan 10 parkeerplaatsen minstens 2 oplaadpunten hebben én een laadinfrastructuur voorzien voor 1 op 4 parkeerplaatsen. 

Geen zorgen als je dit over het hoofd hebt gezien! Wij kunnen deze nog tijdig installeren, zo kunnen je medewerkers en klanten zonder zorgen opladen.

Airco’s en warmtepompen zorgen voor het perfecte binnenklimaat

Een aangenaam binnenklimaat is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van je medewerkers. Airco’s of lucht-lucht warmtepompen halen warmte uit de lucht en gebruiken deze om je gebouw op een energie-efficiënte manier te verwarmen of te koelen. Dankzij de nieuwste technologieën houd je de energiekosten laag en de tevredenheid van je personeel hoog.

Alles combineren? Dat kan!

In een bedrijfsgebouw kan je zonnepanelen, laadpalen, airco’s en warmtepompen makkelijk aan elkaar koppelen. De energie die je opwekt met de zonnepanelen kan je meteen gebruiken om je elektrische bedrijfswagens op te laden, het gebouw te koelen met airco’s of te verwarmen met warmtepompen. Zo bespaar je niet alleen op je energiekosten, maar maak je ook slim gebruik van duurzame energie. Het is een simpele manier om je bedrijfsgebouw energiezuiniger en toekomstbestendig te maken.

Klaar om je bedrijf te verduurzamen? Soloya helpt je graag!

Bij Soloya helpen we je bij het verduurzamen van je bedrijf om zo samen in te zetten op een groene toekomst. Contacteer ons zeker indien je vragen hebt of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.

Vraag hier je offerte aan

Deel dit artikel: 

Via mail
Facebook
Twitter
Meer lezen?
Duurzame energieoplossingen voor jouw bedrijf
Waarom moet je je oude omvormer vervangen?
Zijn zonnepanelen nog steeds rendabel?

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!