Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Soloya is trotse sponsor van KVC Westerlo

Soloya gaat in zee met 1A-voetbalclub KVC Westerlo. Als trotse sponsor van de Kemphanen zal Soloya regelmatig op de led-schermen langs het veld van de Kempense eersteklasser schitteren. Met dit partnerschap zetten we onze toekomstgerichte visie extra kracht bij.

Aftrap van een prachtig partnership

Tijdens de tweede thuiswedstrijd van het seizoen trapten we de samenwerking officieel op gang. In eerste instantie richtten we ons bij Soloya op de installatie van zonnepanelen. In de loop der jaren breidden we ons dienstenpakket fors uit naar andere energieproducten zoals warmtepompen, airco, thuisbatterijen en laadpalen. Die groei gaat nu gepaard met een mooi partnerschap met de sympathiekste voetbalclub van het land.

Aftrap KVC Westerlo - Standard Soloya

100% hernieuwbare energie: that's our goal

Duurzaamheid en innovatie zijn kaarten die zowel de club als Soloya vol wil trekken. Dat wordt met dit partnership nog eens benadrukt. Net als KVC Westerlo richt Soloya zich op de toekomst. KVC Westerlo rolde in 2019 het ambitieuze plan “KVC Westerlo 2024” uit. Bij Soloya herkennen we onszelf in een deel van de actiepunten. Soloya gaat 200% voor 100% hernieuwbare energie.

Soloya trotse sponsor KVC Westerlo

Onze aftrap kreeg trouwens een leuk einde. KVC Westerlo won de spektakelwedstrijd tegen Standard Luik overtuigend met 4-2! Dat lag ongetwijfeld aan de perfecte eerste baltoets van het Soloya-team. 

Klaar om te scoren?
Dan staan wij te popelen om je verder te helpen! Soloya is sinds 2007 actief in de energiesector. Dat maakt van ons een energiespecialist. Je mag steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deel dit artikel: 

Via mail
Facebook
Twitter
Meer lezen?
Wat levert het meeste rendement op? Een warmtepomp of zonnepanelen?
Waarom zelf zonnepanelen installeren geen goed idee is
De 5 meest gestelde vragen over airco

Onze diensten

Soloya