Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Een krachtbron van innovatie en werkgelegenheid: Soloya is genomineerd voor Trends Gazellen 2023

Wat is nu een succesvolle onderneming? Veel harde sales? Een leuk team? Bereiken wat je echt wilt bereiken? Natuurlijk. Allemaal zaken waar Soloya veel waarde aan hecht. We gaan zelfs nog verder dan dat en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. We werden genomineerd in het Trends Gazellen 2023 klassement en daar zijn we écht trots op. 

Gazellen zijn, volgens Trends, ondernemingen die snel groeien en een integraal onderdeel vormen van ons economisch landschap. “Competitieve ondernemingen die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Gazellen zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid. De Trends Gazellen worden zelfs bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.” 

We zijn vereerd! Dit maakt van ons een échte succesvolle onderneming. De erkenning krijgen waarvoor we iedere dag zo hard strijden. Als dat geen mooie manier is om 2023 vol goede moed in te springen! Maar waaraan hebben wij onze selectie te danken? Dat heeft natuurlijk te maken met onze harde groeicijfers. Soloya groeide namelijk op elk vlak. 

En dat alles gebeurde in een onzekere tijd. Een tijd waarin subsidies werden verlaagd, energieprijzen stegen en de wetgeving aan sneltempo veranderde. Vele ondernemingen konden dat tempo niet aan, maar Soloya stond en staat sterk in haar schoenen. “Wij zijn géén van die faillissementen”, aldus Kazim, General Manager. “We werkten aan ons team, ons verhaal en ons aanbod. We namen de tijd om te investeren en te innoveren, ook gedurende moeilijke periodes. Dat verhaal krijgt nu echt vorm. Het is zalig om te zien dat dit zo wordt beloond.”

trends gazellen 2023

Deel dit artikel: 

Via mail
Facebook
Twitter
Meer lezen?
Zijn zonnepanelen nog steeds rendabel?
Kies de beste airco voor jouw thuis
Waarom is het belangrijk om je hernieuwbare energie-installaties tijdig te melden?

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!