Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Soloya bekroond tot Top Installer 2023 op Intersolar Beurs in München

Top Installer Award Soloya


Fantastisch nieuws! Op de Intersolar Beurs in München, de meest prestigieuze en internationale tentoonstelling voor de zonne-industrie, heeft Soloya de Top Brand PV Installer Award 2023 ontvangen!

Wat is de Top Brand PV Installer Award?

Wat betekent deze award nu precies? De EUPD Research Top PV Installer Award is een project door EUPD Research. Het doel van deze award is het erkennen van de meest invloedrijke installateurs in de hernieuwbare energie-industrie. Terwijl de wereld in een snel tempo overgaat naar een duurzamere toekomst met hernieuwbare energie, is het belangrijk om degenen die de weg wijzen in de downstream sector, te prijzen.

Deze prijs biedt installateurs een platform om hun werk te laten zien, hun succesverhalen te delen en erkenning te krijgen voor hun bijdrage aan de energietransitie. Soloya heeft met deze erkenning bewezen dat we tot de absolute top behoren!

Waarom krijg je de award?

De award is gebaseerd op een reeks belangrijke prestatie-indicatoren.

  1. Het geïnstalleerde vermogen aan zonne-energie- en opslagcapaciteiten in gedistribueerde segmenten inclusief residentieel, commercieel en industrieel.
  2. Het aantal geïnstalleerde elementen.
  3. Geografische dekking.
  4. Uitvoeringsstrategie.
  5. Algemene groeisnelheid van het bedrijf in de afgelopen jaren.

 

Deze erkenning is een krachtige bevestiging van onze continue inzet om hoogwaardige zonne-energiesystemen te installeren. Zo helpen we ook om een duurzamere toekomst voor ons allen te creëren.

Bij deze willen we al onze trouwe klanten, toegewijde partners en ons hardwerkende team bedanken. Jullie steun en inzet hebben deze erkenning mogelijk gemaakt. We zijn verheugd om onze succesverhalen met jullie te delen en kijken ernaar uit om onze bijdrage aan de energietransitie verder te vergroten!

Top Installer Award 2023
Soloya is jouw partner in hernieuwbare energie
Onze experten weten perfect welke duurzame oplossingen passen bij jouw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat.

Deel dit artikel: 

Via mail
Facebook
Twitter
Meer lezen?
Zijn zonnepanelen nog steeds rendabel?
Kies de beste airco voor jouw thuis
Waarom is het belangrijk om je hernieuwbare energie-installaties tijdig te melden?

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!