Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 13 juli t.e.m. 5 augustus 2024!

Zonnepaneleninstallatie bij Marc Wouters te Lille

Marc was één van de eerste klanten van Soloya in 2009. We installeerden een zonnepaneleninstallatie op zijn dak in Lille én dat van zijn zus, ouders en schoonbroer. Dat omdat ze allemaal overtuigd waren van de kwaliteit en het werk van Soloya.

In 2009 waren zonnepanelen nog niet zo populair als nu, maar Stijn – mede-oprichter van het bedrijf – gaf hen een duidelijke uitleg over hoe het allemaal in elkaar zat. De plaatsing gebeurde op korte termijn, heel vlot, professioneel en zonder enige problemen.

Marc heeft tot op de dag van vandaag nog geen spijt gehad van zijn installatie en heeft deze al meer dan terugverdiend over de jaren heen.

 

“Wij hebben van Soloya een heel goede uitleg gekregen, waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. We hebben dan ook meteen met 4 gezinnen uit de familie zonnepanelen laten plaatsen door Soloya.

Zowel de communicatie als de installatie zijn zeer vlot verlopen. Als je een vraag hebt, kan je hen ook altijd bellen en krijg je steeds een duidelijk antwoord. Ze staan echt altijd klaar voor hun klanten, ook meer dan 10 jaar na de installatie!

Wij zijn enorm tevreden van onze ervaring met Soloya. Ook voor toekomstige installaties gaan we zeker bij hen luisteren!”

 

Ook in de toekomst zou hij zonder twijfel opnieuw kiezen voor een samenwerking met Soloya voor andere, bijkomende installaties zoals een thuisbatterij of warmtepomp. Want als je tevreden bent, dan ben je tevreden!

Marc Wouters - Lille

“Soloya geeft je graag advies! Samen kijken we welke oplossing het best bij jou past.”

Wil je graag professioneel advies? Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!

Meer realisaties bekijken?

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!