Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

LONGi zonnepanelen: alles wat je moet weten

LONGi is dé wereldleider op gebied van monokristallijne zonnecellen en panelen. Het bedrijf dat werd opgericht in 2000 in China, focust zich op monokristallijne oplossingen. Ze zijn naast China ook gevestigd in Japan, Europa, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië en Afrika.

Zonnepanelen van kwaliteit

De zonnepanelen van LONGi zijn innovatief en van hoogwaardige kwaliteit. Met hun productinnovaties en buitengewone monokristallijne technologieën behalen ze makkelijk de top van de zonnepanelenindustrie. Met hun productie van zonnewafers veroveren ze meer dan een kwart van de wereldwijde markt. Het bedrijf wordt erkend als ‘s werelds meest waardevolle bedrijf met de hoogste marktwaarde. Innovatie en duurzame ontwikkeling zijn dan ook hun kernwaarden.

5ee97f23766eb
5ee97f38a8aea
5d01f4448a51d 1
5d0af8ff3a472 1

Aanbod zonnepanelen

LONGi Solar zonnepanelen presteren tot wel 3 keer beter dan de voorgeschreven IEC normen, wat ze dus een uitstekende keuze maken voor op je dak! LONGi produceert monokristallijne zonnepanelen en heeft dus ook enkel mono-panelen in hun gamma.

Hun aanbod zonnepanelen bestaat uit Mono Black, Mono WB en Mono Duo panelen met verschillende vermogens, van 350 Wp tot 445 Wp. De panelen zijn bestand tegen zware weersomstandigheden. 

De LONGi Mono Black Duo-panelen zijn uitgerust met een Duo Cell technologie. Het paneel is dus in twee delen opgesplitst, waardoor de onderste helft onafhankelijk van de bovenste helft werkt. Hierdoor kan dus de bovenkant van het paneel optimaal blijven functioneren als er op de onderkant schaduw valt.

5d007193b23d9 300x160 1

LONGi Solar is wereldleider op gebied van mono zonnecellen en panelen.

De voor- en nadelen van LONGi Solar zonnepanelen

Met 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie mogen ze zich met trots wereldleider in monokristallijne oplossingen noemen. Daarnaast hebben ze nog enkele andere voordelen:

  • Uitmuntende kwaliteit
  • Wereldleider in monokristallijne oplossingen
  • 20 jaar ervaring
  • Hoog vermogen

 

Het enige nadeel van LONGi Solar is misschien wel hun klein aanbod. Ze hebben enkel monokristallijne oplossingen in hun gamma.

Een fotovoltaïsch systeem rendeert pas optimaal als de installatie van de zonnepanelen correct is gebeurd.

Vertrouw daarom op het ervaren installatieteam van Soloya. Wil je graag professioneel advies? Neem dan contact op of kom eens langs in onze showroom.

Deel dit artikel: 

Via mail
Facebook
Twitter
Meer lezen?
Wat levert het meeste rendement op? Een warmtepomp of zonnepanelen?
Waarom zelf zonnepanelen installeren geen goed idee is
De 5 meest gestelde vragen over airco

Onze diensten

Soloya