Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

In de kijker: Daikin Multi-Split

Wie aan airconditioning denkt, denkt meteen aan frisse lucht op een warme zomerdag of een koel briesje tijdens de hete zomernachten. Zalig, toch? Kies daarom voor een kwalitatieve airco-installatie, zoals een toestel van Daikin.

Daikin heeft verschillende airco modellen met elk hun specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Zo ben je altijd zeker van een systeem op maat. Wij zetten vandaag de Daikin Multi-Split in de kijker!

 

Er zijn drie soorten systemen te onderscheiden:

Split-systeem

Dit soort systeem komt het vaakst voor. Het bestaat uit een binnen- en buitenunit en is ideaal om één kamer mee te verkoelen.

Multi-Split-Systeem

Dit systeem laat je toe om meerdere kamers tegelijkertijd te koelen. Elke binnenunit kan je afzonderlijk bedienen. Je kan tot maximaal vijf binnenunits aansluiten op één buitenunit. 

Mobiele airco’s

Je hebt de keuze uit twee verschillende mobiele airco’s. Zo is er enerzijds de monoblock mobiele airco en anderzijds de splitairco. 

Daikin Multi-Split

Daikin Multi-Split: de voordelen

Er zijn heel wat redenen om een Daikin Multi-Split toestel te installeren bij jou thuis! Wij lichten ze graag even toe:

  • Met de Daikin Multi-Split airco kan je tot wel vijf binnenunits, van elke stijl of elk gamma, combineren om je ruimtes te koelen of te verwarmen. En dat alles met slechts één enkele buitenunit. Handig, of niet?

  • Een ander voordeel is de discrete werking van het toestel. Je geniet het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat dankzij de discrete en stille werking van het systeem. Geen overlast van geluid dus!

 

  • De Multi-Split is een zeer onderhoudsvriendelijk systeem. Het heeft minder onderhoud nodig en is een pak eenvoudiger te installeren in vergelijking met andere multi-split buitenunits.

 

  • Daarnaast levert de Multi-Split ook een uitzonderlijk energierendement op. Het systeem maakt gebruik van geavanceerd technologie en koelmiddel dat weinig impact heeft en zorgt voor een extreem energierendement, tot A++ voor verwarming en tot A+++ voor koeling.

 

  • Een Daikin Multi-Split systeem heeft een ongeëvenaarde flexibiliteit. Doordat het compatibel is met een breed gamma aan binnenunits en makkelijk te plaatsen is, past de Multi-Split in elke woning! En dus ook bij jou. De systemen kunnen eenvoudig worden geplaatst tegen de wand, op het dak of het terras. 

 

  • Je hebt de mogelijkheid om je Daikin Multi-Split intelligent te regelen en zo de temperatuur in je leefomgeving op verschillende manieren te beheren. Dat kan via de infrarood-afstandsbediening bij de unit, met de Daikin Residential Controller-app op je smartphone of zelfs via spraakbesturing, met bijvoorbeeld Alexa of Google Home.

 

De Daikin Multi-Split is dus dé oplossing voor wie verder denkt en wie lucht-, levenskwaliteit en milieubescherming wilt combineren met hernieuwbare energie. 

Hoeveel kost een Multi-Split airco?

Waarschijnlijk stel je jezelf de vraag: “Wat kost dat nu eigenlijk?”. Je hebt al een multi split buitenunit vanaf 1.700 euro. De prijs voor de binnenunits is afhankelijk van het gewenste model. Je hebt een wandmodel vanaf 350 euro, een vloermodel vanaf 700 euro en een ingebouwd model vanaf 700 euro. 

De prijzen zijn richtprijzen exclusief installatie en BTW.

Ben jij helemaal overtuigd van een airco-installatie?
Dan staan wij te popelen om je verder te helpen! Soloya is sinds 2006 actief in de energiesector. Dat maakt van ons een zonne-energie specialist. Je mag steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deel dit artikel: 

Via mail
Facebook
Twitter
Meer lezen?
Waarom is het belangrijk om je hernieuwbare energie-installaties tijdig te melden?
Wat levert het meeste rendement op? Een warmtepomp of zonnepanelen?
Waarom zelf zonnepanelen installeren geen goed idee is

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!