Vraag vrijblijvend een gratis
adviesgesprek aan.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op om een afspraak vast te leggen. Wij informeren jou dan vrijblijvend over ons aanbod en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Realisaties 

van tevreden klanten

Previous slide
Next slide
frame 1

De voordelen van een

adviesgesprek

Transparantie en inzicht

Tijdens ons kennismakingsgesprek zitten we samen om jouw specifieke behoeften, doelen en verwachtingen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een oplossing op maat te ontwerpen die perfect bij jou past.

Maatwerk oplossingen

Geen twee huizen zijn hetzelfde en daarom geloven we sterk in maatwerkoplossingen. Tijdens het gesprek bepalen we welke zonnepanelen(-configuratie) het beste bij jou past, wat resulteert in een efficiënter systeem en meer besparingen op de lange termijn.

Antwoorden op al je vragen

Onze experts, met meer dan 15 jaar ervaring, staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Of je nu wilt weten hoe het proces van installatie verloopt of voor welke premies je in aanmerking komt, we zijn er om je duidelijke en gedetailleerde antwoorden te geven.

Voorkom onverwachte kosten

Dankzij het adviesgesprek ben je er zeker van dat er geen verborgen kosten zijn. Alles wat besproken wordt, zit opgenomen in de offerte.

Stappenplan –

zonnepanelen op maat van jouw woning

Group 9

1. Kennismaking

Tijdens een eerste gesprek zoeken we samen naar de beste oplossing voor jou.

Group 10

2. Offerte

Onze adviseur maakt een volledig vrijblijvende offerte op en overloopt die samen met jou. Zo heb je een totaalbeeld.

02verhaal betrouwbaarheid icon

3. Overeenkomst

Als je akkoord gaat met de offerte dan zet onze energie-adviseur de nodige stappen. Nog even nadenken? Ook dat is geen probleem!

Zonnepanelen

met een maximaal rendement

Soloya levert en plaatst zonnepanelen systemen met monokristallijne panelen. 

We weten als geen ander dat het noodzakelijk is om de juiste en kwalitatief degelijke materialen te gebruiken voor een maximaal rendement. Daarom selecteren wij enkel zonnepanelen van de hoogste kwaliteit, met de meeste efficiëntie en met een bewezen betrouwbaarheid!

Zonnepanelen zonder voorschot

Geniet van de zomer en bespaar met onze tijdelijke actie: tot het einde van de zomer geen voorschot op topkwaliteit zonnepanelen!