Enkel de beste merken zonnepanelen

Soloya biedt jou uitsluitend topmerken voor zonnepanelen, zoals Belinus. Ontworpen en ontwikkeld in België. Fundamenteel anders. En veel beter.

Belinus zonnepanelen

Ontworpen en ontwikkeld in België

Belinus is een Belgische fabrikant van zonne-energie met hoofdzetel in Genk en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 30 landen verspreid over de hele wereld. Belinus is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie van innovatieve ultrazwarte zonnemodules.

 

Waarom Belinus?

Alle Belinus producten zijn gebaseerd op innovatieve en futuristische technologieën:

  • Ze gebruiken uitsluitend de N-type technologie voor de aandrijving en productie van alle ultra black zonnecellen.
  • Sinds 2020 onderzoeken ze het gebruik van de PERC-technologie uitsluitend voor de productie van ultrazwarte zonnecellen.
  • Wereldwijd zijn ze exclusief de enige onderneming die tot 35 jaar volledige garantie biedt op elk van hun producten, sinds 2021.

Belinus biedt de meest uitgebreide garantie in de hele zonne-industrie.

PRESTATIES

De modules hebben de hoogste DC-vermogen output bescherming in de hele zonne-industrie met maar liefst 92% DC-vermogen in jaar 25 van gebruik; en 88% DC-vermogen in jaar 30 van gebruik.

SERVICE

Naadloze vervanging, reparaties en compensatie voor elk defect paneel.

PRODUCT

Totale bescherming voor gebreken veroorzaakt door afwerkingsfouten en gebrekkige materialen gedurende 30 jaar.

Belinus All-in-One Garantie

Ieder onderdeel van onze panelen is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen om een maximale levensduur te bereiken. Bovendien zijn de zonnepanelen grondig getest op duurzame betrouwbaarheid en worden de onderdelen onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole met verschillende stappen. Daarom durven wij aan jou een all-in-one garantie te geven van 35 jaar*. 

Een All-in-One garantie begint met een betrouwbaar product. Elk onderdeel van de Belinus zonnepanelen is met de grootste zorgvuldigheid ontworpen om de levensduur te maximaliseren en elk onderdeel is grondig getest op langdurige betrouwbaarheid.

Belinus garantie

ECOLOGISCHE PRODUCTIE

Al onze zonnecellen en zonnepanelen bij Belinus worden gemaakt in Bloomberg Tier 1 fabrieken die zonnepanelen op hun daken als energiebron gebruiken. Dit vermindert de totale CO2-voetafdruk van het gebouw tot 40% en helpt het milieu en de planeet te vrijwaren van de nadelige effecten van massaproductie.

EEN KLEINERE CO2-VOETAFDRUK

Er is geen impact op het milieu omdat er geen gassen of andere gevaarlijke chemicaliën vrijkomen in de atmosfeer. Elke dag werken onze teams voortdurend aan het behoud van het milieu door het totale milieueffect van hun werk te verminderen. De technici van onze Litouwse productielocatie werken aan een strategie voor doeltreffend milieubeheer.

ENERGIE-EFFICIËNTE PRODUCTIE

Meer dan 60% van de totale energie die nodig is voor de fabricage van Belinuscellen en -zonnepanelen is afkomstig van duurzame energie. De volledige fabriek van 45.000 m2 wordt uitsluitend verwarmd met geothermische energie. Onze Belinus-zonnepanelen zijn op het volledige dak van de fabriek geïnstalleerd. De opgewekte elektriciteit wordt volledig gebruikt om de productiecyclus van stroom te voorzien.

EUROPESE PRODUCTIE

Onze zonnepanelen worden gemaakt met grondstoffen die afkomstig zijn van uitgelezen Europese bronnen of die we zelf ontwikkelen. Daardoor liggen onze fabrieken veel dichter bij de eindgebruikers, wat de impact op het milieu vermindert dankzij een transportnetwerk dat altijd proximaal is.

Belinus panelen

Bij Belinus produceren ze zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.

M8 HJT Ultra Black Glas-Glas 390W

Belinus zonnepanelen

Ultra Black Zonneceltechnologie

Elimineert het kleurverschil op de zonnepanelen en vergroot de effectiviteit van de panelen met maximaal 5%.

M8 IBC Ultra Black Glas-Glas 390W

Belinus zonnepanelen

Vervaardigd met de IBC-technologie en levert een ultrahoog rendement op van maar liefst 21,6%. Het ultrazwarte ontwerp zorgt voor een elegante uitstraling en status op je dak.

M8 N-type HJT Ultra Black Glas-Glas

Belinus zonnepanelen

Ultra Black Zonneceltechnologie

Een ongeëvenaarde prestatiegarantie van 100% over 35 jaar zorgt voor een risicoloze investering.

Belinus® is de toonaangevende fabrikant van zonnepanelen met een eco-verantwoordelijke fabriek in Europa.

Wil je graag professioneel advies? Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!