Enkel de beste merken zonnepanelen

Soloya biedt jou uitsluitend topmerken voor zonnepanelen:

REC: marktleider in Tier 1 zonnepanelen

Soloya werkt exclusief met het merk REC voor zonnepanelen. REC staat voor Renewable Energy Corporation Het is een van de belangrijkste spelers op de markt van zonne-energie. REC staat bekend om zijn betaalbare duurzaamheid.

REC heeft het volledige productieproces in eigen handen. Het bedrijf telt eenheden in de VS, Zweden, Noorwegen en Singapore, waar silicium wordt verwerkt en geïmplementeerd. REC verwerkt dit ruwe materiaal in verschillende fases tot application-pdfhoogwaardige zonnepanelen. De duurzame producten van REC hebben één doel: zuivere, hernieuwbare zonne-energie wereldwijd toegankelijk maken, om zo een gezonder klimaat te bekomen.

Meer weten over REC? 
Bezoek de website van REC voor meer informatie van onze marktleider in zonne-energie.  

Werking

Dankzij onze professionele aanpak mag Soloya de felbegeerde titel van REC Solar Professional dragen. En dat is ook voor jou goed nieuws! Door te kiezen voor een REC Solar Professional, geniet je immers maar liefst 12 jaar fabrieksgarantie op dit merk zonnepanelen: de standaard 10 jaar + 2 jaar extra.

Gegarandeerde opbrengst van 82,5%
We zetten jouw voordelen nog eens op een rij:

  • 10 + 2 = 12 jaar productgarantie dankzij ons REC Solar Professional certificaat
  • 25 jaar lineair vermogensgarantie
  • maximale degradatie van 0,7% per jaar, dus na 25 jaar nog een gegarandeerde opbrengst van 82,5%

Om je nog meer van dienst te kunnen zijn heeft Soloya het assortiment zonnepanelen uitgebreid met een nieuw zonnepaneel van het merk BENQ. De keuze voor BENQ Solar past volledig in de bedrijfsfilosofie van Soloya; topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. “Benq Solar is een onderdeel van de AU Optronics groep, die vooral gekend is van de productie van LCD. Benq staat in voor de volledige productie: van wafers tot cellen tot volledige modules. Door een joint venture met SunPower komen de modules van topkwaliteit onder beide namen op de markt.”

Deze Zuid-Koreaanse producent blinkt al 25 jaar uit in het produceren van Tier-1 zonnepanelen. De meermaals bekroonde LG NeON 2 behaalt een efficiëntie van maar liefst 19,5% en behoort daardoor tot de beste residentiële zonnepanelen die vandaag verkrijgbaar zijn. En worden vooral gekozen voor hun esthetische aspect en hun naadloze integratie op elk dak

De juiste omvormer garandeert jou een betere efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. We kiezen dan ook niet voor niets voor het Duitse merk SMA als het op onze omvormers aankomt:

  • Het is de belangrijkste Europese speler in de productie van omvormers
  • Het produceert CO2-neutraal
  • Het levert een uitstekende service: bij een defect ontvangt u binnen 48 uur vervanging
  • Het biedt fabrieksgarantie van 5 jaar, uit te breiden tot 10, 15, 20 of 25 jaar

Voor bevestigingssystemen en toebehoren werkt Soloya met de volgende belangrijke merken:

“Een fotovoltaïsch systeem rendeert pas optimaal als de installatie van de zonnepanelen correct is gebeurd. Vertrouw daarom op het ervaren installatieteam van Soloya.

Wil je graag professioneel advies? Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!