Wij zijn gesloten tijdens de kerstvakantie vanaf 23 december t.e.m. 7 januari 2024!

Jouw installateur voor België en Nederland
Tel: (+32) 11 91 03 16

Zwembadwarmtepomp

Het hele jaar door genieten van jouw zwembad

Wil je een zwembad bouwen of heb je er al ééntje in de tuin? Dan weet je wellicht al dat je zonder zwembadwarmtepomp als zwembadverwarming niet lang zult kunnen genieten van een aangename watertemperatuur in het zwembad.

Het zwemseizoen is zonder degelijke zwembadverwarming namelijk zeer beperkt in België. Met een zwembadwarmtepomp breng je daar verandering in en laat je toe het hele jaar door baantjes te trekken, zelfs bij slecht weer. Bij zonne-expert Soloya kan je terecht voor meer info over en een correct installatie en afstelling van een zwembadwarmtepomp.

warmtepomp
Hybride warmtepomp 245x300 1

Een zwembadwarmtepomp ontneemt de warmte uit de omgevingslucht om het zwembadwater te verwarmen.

Deze warmtepomp installatie verbruikt enkel elektriciteit om de warmte door te voeren naar een hoger niveau, en niet om warmte te creëren. Voor 1 kW stroom krijgt u omgerekend 5 kW warmte in de plaats.

Zonnecollectoren produceren gratis energie. Hier geldt natuurlijk wel dat wanneer de zon niet schijnt er ook geen warmte wordt geproduceerd! Idealiter is dus een combinatie van zonnecolectoren en een zwembadwarmtepomp.

Voor elk type zwembad hebben wij echter een geschikte oplossing, dus ook voor die van jou. Gebruik de vrije warmte van de natuur en maak het gezellig warm met een zwembadwarmtepomp!

Ontvang onze digitale brochure in je mailbox

02 Brochure and Catalog Mockup Close Top View 2 1

Ontvang onze digitale brochure in je mailbox